22 prosinca 2011

Andi Bančić, Noel i Ines, bakalaj


Subota, 24.12.2011. u 19.00 oštarija poli Ferlina



Zadovoljstvo nam je pozvati vas na izložbu – svjetsku premjeru fotografija pod radnim nazivom ¨Pekine krave u krupnen kadru¨, fotografa, dizajnera, kustosa u Porečken učilištu, osobenjaka – druga Andija Bančića – Baneta. Ova njegova izložba se nadovezuje na zadnji video Vogrda – snimajući krave za katalog izložbe u Novigradu, dobija je inspiraciju i reka da su mu super te glave ud beštij (krav i junic). Tako smo sad to zgotovili na dosta veliki format 50/70, napisali beštijami ime i karakteristike, pa će se to ove subote moći ne samo viti ko ne i kupiti. Inšoma, bit će aukcija fotografija po početnoj cijeni od 222 kn do maksimalne 333 kn.

Niš manje važno od same izložbe ni ni kanta kojoj već četrto lito za redon dajemo kuraja, pak će tako drug Noel Šuran z svojon dragon Ines Drašković kantati i sviriti sve ča zna i anki uno drugo.
Tu subotu je i vilija ud Božića, pak ćemo kako ča tradicija nalaže tuči bakalaj u režiji Trananaja i Žiže starijega.

Alora, ni ča ku ne u subotu poli Ferlina na bokun bakalaja, kupiti eli viti ča je to Bane činija, čuti kako lipo kantaju i u nedilju se moremo lipo naspati. Kako ki, ja moran poj musti krave.

Kuraja i sve najbolje za te fešte,
Pekica

Nema komentara:

Objavi komentar