17 prosinca 2008

GrillPeace United u organizaciji Šikuti Machine - subota 20. prosinca u 19. sati poli Ferlina

U subotu ugošćujemo u Savičenti B.Žižovića, Bojana Šumonju i barbanske kantadure. Kao i uobičajeno u zadnji nekoliko tjedana; pismo/slika/pjesma ( B.Žižović / B.Šumonja / Barbanci )

Kad smo nedavno (prije dva tjedna dok smo čekali Igora Kordeja) najavljivali B.Žižovića kao gosta u programu GrillPeace United normalno je da smo razmišljali i o ocu B.Žižoviću kojemu je ovih dana V.B.Z. iz Zagreba objavio knjigu pjesama »Marchi na biciklu«. Pa sad, ako uz najavu ovotjednog gostovanja B.Žižovića priložimo crtež/portret koji krasi naslovnicu njegove starije zbirke pjesama Kavana na obali iz 1982. godine neka iz toga bude razumljivo koji je ovo B.Žižović!

Sljedećeg nam tjedna, 27. prosinca dolazi u Savičentu B.Žižović kojega smo vec najavljivali, a rado bismo s njim razgovarali o druženju s pjesnicima koji moderno internetsko okruženje koriste za kontakt, promocije i susrete. Sve to puno prije nego li su fejsbuk, jubito i majspejs udomaćili se kod nas.

Crtež je tu (B.Žižović na slici). On dolazi u Savičentu u subotu, 20.prosinca, a onaj drugi tjedan kasnije.

U 19. sati kod Ferlina počinje program GrillPeace United.

B.Žižovića će u razgovoru s publikom pratiti Mario Benčić, a Bojana Šumonju pozvao je Mladen Lučić pa će ga on i predstaviti. Barbance/kantadure pozvao je Edi Cukerić.

Nema komentara:

Objavi komentar