23 studenoga 2012

Grill peace united-11 lito 5-put

Igor Duda, Iva Gašparić Žiković, kantaduri palenta
Subota 24.11.2012, oštarija Ferlin savičenta u 7 z večer


Pokle, ma veramente zaspravlje sakramenske poeteše Nade Galant, mahera ud dizajna Olega Šurana, vajk štabelih kantaduri Jože Jurkote i Mate Pucića, vu subotu se prihićivamo na Puležane. Senjor Igor Duda je po domaću čudo prirode. Koreni su mu u Žlapani, finija je velike škole u Zagrebu za mediga ud antike i hrvackega jezika, dela na velikih školah u Puli stešo za antiku, napisa je dva libra ¨U potrazi za blagostanjem¨ i ¨Pronađeno blagostanje¨, pomoga je urediti istrijansku enciklopediju, sad da je kako prvi za to da dopru katedru u Puli, za vaditi se kako je bilo za vrime Jugoslavije eli u socijalizmu, i još čud tega, inšoma uno čudo prirode. Ž njin će Mario Benčić ćakulati o sven ten i još ničen.
Luc Majmajolski bi rabija reći par besid o izložbi slik ud mlajže umetnice Ive Gašparić Žiković ke je velike škole za slikati finila u Riki. Već puti su je premijali za njeje slike i strip. Dela u Muzeju suvremene umjetnosti Istre u Puli.


 Noel bi rabija kantati z kin još ne zna, a palenta z tripići bi rabila biti za prste polizati, almeno tako govore kuhari Rino, Šilijo i Klaki.
Alora uvu subotu u 7 z večer ni kamo ko ne u Savičentu u oštariju poli Ferlina na još jeno šikutsko malo čudo prirode.

Nema komentara:

Objavi komentar