15 studenoga 2012

Grill peace united- 11 lito četrti put

Nada Galant, Oleg Šuran, kantaduri i palenta
Subota, 17.11.2012. u 19.00 Savičenta oštarija poli Ferlina


Žito smo posijali, žirje pobrali, deboto da su i praščine počele, zafriškalo je lipo i ni ča kune užgati makinu šikutsku i poj ča manorati. Eko nas tako u vu subotu u oštariji poli Ferlina kadi ćemo imati čast da ugostimo sakramensku poetešu Nadu Galant z naše drage nan bezačije. Uozlji, Neka buo, Hćeri Evine, Uroki ruok su zbirke pesam koje je senjora Nada napisala na trdoj bezačkoj čakavici. Još jedan trdi ča-Karnevalac Mario Benčić če š njon predikati o jeziku, poeziji, makaruni, bezačiji, itd.


Za drugi parat grila eli vizuala je zadužen senjor Oleg Šuran magistar ud novih meidji ki je diplomu činija u Spiltu na Umjetničkoj akademiji. Ti sakrabojski puležan je uvega lita na izložbi ¨1112¨ u Muzeju za umjetnost i obrt u Zagrebu dobija je nagradu Hrvatskog Dizajnerskog Društva za najbolji dizajn vizualnih komunikacija u profesijonalnoj kategoriji (ti plakat biti će izložen i još jedan plakat za predstavu Kako je Dunda spasila domovinu.
Treti parat večeri će regulati senjor Noel Šuran z svojima kumpanji kantaduri. I zadnji parat eli gril će biti u žuto. Palenta z ?

Kuraja i do vidova u subotu poli Ferlina u 7 z večer.

Pekica

Nema komentara:

Objavi komentar