13 prosinca 2012

Grill peace united 11. lito 7. put

Ivona Orlić, Karmen Orlić, kantaduri & gril
Subota, 15.12.2012. Savičenta, poli Ferlina u 19 ur


Zadnji gril uvega lita će biti u znaku žen, deboto kako sve do sad ve zime. Naša draga pretelica eli senjora Ivona Orlić ka je prva činila izložbu fotografij u Šikuti i lansirala nas tamo kadi smo. Sad je još etnolog, francilog, identitetolog, fotolog i još tih logi ma to će nan sama špjegati u subotu poli Ferlina kadi će š njon ćakulati još ne znamo ki, ki će biti na mistu Marija Benčića ki ne more doj.

© Karmen Orlić

Drug Andi Bančić ki je zadužen za likovni parat grila je zva u goste senjoru Karmen Orlić da večer bude u duhu Porečanki. Karmen je, kako Andi govori, sakramenska črno-bila fotografkinja. Da je dobila svjetsku nagradu za 2011. lito u crno-biloj fotografiji ku daju Black&white spider awards, institucija ka prati najbolja dostignuća u crno-biloj fotografiji. Senjora Karmen je imala moštre po Hrvackoj i po svitu.
Noel da će dopeljati Prikudražane da kantaju š njin, a na griljati će se joped naj palenta.
Alora, subotu večer poli Ferlina na dozu porečke kulture, a da ne zabite drugi petak, eli 21.12.2012. u 6 ur zvečer, ku van se da, pojdite do Zagreba u Muzej suvremene umjetnosti kadi će Šikuti Machine imati izložbu i promociju libra Darka Pekice ¨Postelja za četiri¨.

Kuraja!

Nema komentara:

Objavi komentar