06 prosinca 2012

Grill peace united 11,lito 6 put- Zač mi ne receš da me imaš rad

Roberta Razzi, Ljiljana Vlačić, Kantaduri end grill
Subota, 08.12.2012. Savičenta oštarija poli Ferlina 19.00

 

 Senjor Edo Popović nas je kalma da ne prekinemo kambu, ki ni moga doj pasanu subotu, ma da će pokle novega lita. Zato uvu subotu joped palimo mašinu. U goste će nan doj mirakuloža labinjanska poeteša Roberta Razzi. Ne rabi puno govoriti o njoj, a u subotu će Mario Benčić čakulati o sven i svačen z tin čudon labinjonske cakavice.


Ljiljana Vlačić je akademska slikarica, stešo sakramenska ku stešo pieža amor, kega stavlja na platno. Stešo labinjanka ka voli poklatiti do Zimbabwea, pak će nan pokazati kakova je to ljubav tira da gre z Labina u tako daleki svit. O njoj bi par besid reka drug šikutski Luc Majmajolski.
Nole će valja dopeljati labinjaske kantadure, a kuhati ćemo još na znamo ča.

Drugu subotu u oštriju poli Ferlina će nan doj naša draga pretelica Ivona Orlić ka će nan špjegivati o etnologiji, o identitetu istrijani, o starini. Slike na zid će vrći porečanka Karmen Orlić plus kantadur.

Na 21.12.2012. Šikuti gredu u Muzej suvremene umjetnosti Zagreb kadi ćemo imati malo veću izložbu radovi ke smo činil do sad. Ne sve ma lipi parat njih. Činiti ćemo i jadan librić-katalog u ken će biti prežentani svi radovi ča smo he činili kroz tih dvanaest lit. Pak ku ste tih dani u okolici metropole pasajte hiti oko.

Forši do kraja liti činimo i jedan eksperimentalni film o jenen pokojnen savičentinu, pak bi to bija fin de anno za Šikute.

Kuraja i do vidova.
Pekica

Nema komentara:

Objavi komentar